Welkom
Diensten
Over Delago
Contactgegevens
Stemmen
Nieuws
Delago Consultancy
Inkoop Ondersteuning en Advies
Interim Ondersteuning en Advies

Het blijkt, ondanks de recessie, moeilijk om de juiste mensen voor de juiste plek te vinden. Daarom duurt een dergelijk traject vaak langer dan verwacht c.q gewenst.

U heeft een uitdaging op inkoopgebied, maar niet de juiste mensen aan boord ?

Een goede mogelijkheid om dat op te lossen is het inhuren van een interim professional.
Zo heeft u meer tijd om de juiste persoon te vinden, of kunnen de werkzaamheden, die vaak al langer zijn blijven liggen wegens het gebrek aan capaciteit, toch snel opgepakt worden.

Een interimmer is snel thuis in een organisatie en heeft een kortere inwerktijd dan regulier nieuw personeel.

Het mooie van interimmer is, dat het een externe partij betreft, welke kan worden ingehuurd als er iets extra's moet gebeuren, moet veranderen, een afdeling moet worden geprofessionaliseerd, of worden opgezet. Interimmers nemen een schat aan ervaring mee vanuit eerdere opdrachtgevers, zowel hoe het beter kan als hoe het niet moet.

Omdat interimmers interimmers zijn, zit u na een periode van 2 à 3 maanden niet vast aan een jaarcontract, dus uitproberen of een uitbreiding van de vaste formatie datgene brengt wat u er van verwacht, is zeker een bijkomend voordeel.

De opdracht kan enkele weken tot enkele maanden duren, of volledig op zichzelf staand, waarbij slechts enkele uren per week ondersteuning nodig is.

Voor infomatie kunt u een e-mail sturen naar: consultancy@delago.nl

Interim Ondersteuning en Advies
WelkomDienstenOver DelagoContactgegevensStemmenNieuws